Hvem er jeg

Kvalitets rengøring. Rengøring Kalundborg. Faighs Rengoring.  Rengøring sjælland. Billig rengøring. Rengøring vestsjælland. Privat rengøring.

Velkommen til Faigh's Rengøring. Jeg hedder Heidi og er 45 år gammel. Jeg bor til daglig i Store Fuglede, hvor jeg også har mit firma. 

Jeg har over 12 års rengøringserfaring fra kontor, butik og produktions sektoren, bla. hos Sparekassen Sjælland samt Novo Nordisk. Jeg startede i mit første rigtige rengøringsjob i en virksomhed som 16 årig, i form af et fritidsjob, hvor jeg var ansat i 3 år.

Når du lukker mig og mine medarbejdere ind i dit hjem/erhverv, så følger der et stort ansvar. Det er en ultimativ tillidserklæring og jeg garantere naturligvis fuld loyalitet over for mine kunder.  Jeg sætter en ære i at der er pænt og rent samt at man kan se resultatet efter endt arbejde. Jeg ved hvor vigtigt det er, at tingene bliver gjort grundigt og tilfredsstillende. 

Hos mig får du kvalitetsbevidst rengøring til konkurrencedygtige priser. 

Jeg vil gøre alt for at mine kunder bliver tilfredse og trygge ved mit arbejde og har du/I specielle ønsker til noget, så sig endelig til og vi finder en god løsning på det. Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig i den travle hverdag, så du kan priotere tiden på nogen andre og mere meningsfyldte ting..

 

Med venlig hilsen

Heidi Faigh Graversen