Opgaver

Rengøring Kalundborg. Rengøring vestsjælland. Billig rengøring. Kvalitets rengøring. Faighs Rengøring. Rengøring erhverv. Faighs rengoring. daglig rengøring

Hos Faighs rengøring klare vi rengøringen både hos private men også til erhverv. Eksempelvis dækker vi frisører, ejendomsmæglere, forsamlingshuse, værksteder, kontorer mv. 

Inden et samarbejde bliver påbegyndt, kommer jeg ud og beser opgaven og får en snak med dig/ jer som kunde. Dette er for at få helt afklaring på hvilke forventningerne du som kunde har til rengøringen og for at begge parter er helt enige om hvad der skal gøres også mht tid mv.  

Jeg har en fast liste over de opgaver der bliver udført når det drejer sig om almindelig hverdagsrengøring (se nederst på siden) Er der andre ting du ønsker hjælp til, finder vi også ud af dette. Der kan naturligvis fra-og tilvælges opgaver, den er kun vejledene. 

Jeg gør opmærksom på at der ikke bliver flyttet rundt på tunge møbler.

Den store hovedrengøring:

Du bestemmer suverænt hvilke opgaver du ønsker udført og hvor mange timer du vil betale for. Det kunne være generel hovedrengøring i dit hus, oprydning & rengøring efter ungdomsfesten mv. 

Sommerhuse, samt rengøring ved til/fra flytning: 

Jeg tilbyder også rengøring af sommerhuse eksempelvis ved nedlukning til vinteren, eller så det står rent og pænt til dig, når du kommer ud på årets første sommerhus ophold fx. til Påsken. Endelig tilbyder jeg også rengøring ved til og fraflytning af huse, lejligheder, mv. 

Dagligdags rengøring:

  • Støvsugning af alle gulve.
  • Støvsugning og vask af trapper.
  • Vask af gulve.
  • Aftørring af alle større flader samt vindueskarme/rammer.
  • Aftørring af lamper.
  • Køkken: Udvendig aftørring af køle/fryseskabs og ovn låger. Aftørring af kogeplader, emhætte, bordplader samt køkkenvask/ameratur der også bliver afkalket. Køkkenlåger udvendig ved behov/efter aftale. 
  • Badeværelse: Støvsugning og vask af gulv. Aftørring af bordplader, vask og afkalkning af håndvask og ameratur, toilet, brusekabine/kar  ( ikke grov afkalkning)  Pudsning af spejle. Ønskes der afkalkning af fx brusenische aftales dette iflg. aftale. 
  • Spindelvæv samt skidt på fodpaneler og dørgeregter samt døre, fjernes generelt ved behov.